torstai 2. toukokuuta 2013

VappujaVappuja

Vappua vietettiin tänä vuonna perheen kesken. Tiistaina  leivottiin lasten kanssa munkkeja, tavallisia sokeri kuorrutteisia ja osaan tehtiin suklaa kuorrutus ja kookos hiutaleita koristeeksi. 

Eilen lähdettiin heti aamusta myös vapputorilla pyörähtämään. Aamusta ei ollut vielä niin paljoa väkeä, joten suht rauhassa päästiin kiertelemään, vaikka eipä sielä juuri mitään ollut. Karkki kojuja tuntui olevan sitäkin enemmän.

Isomman neidin kohokohta taisi olla pomppulinna, hattaraa unohtamatta. Neiti on talvesta asti puhunut tuosta ihmeellisestä sokeri pumpulista ja olin luvannut että vappuna saa maistaa ensimmäistä kertaa ja olihan se hyvää (itsekkin oli pakko maistaa ja kummasti tuli lapsuus mieleen) saisivat myydä sitä vain pienemmis pusseissa.

Alkuillasta käytiin vielä tekemässä pyörälenkki kauheassa tuulessa, lämmitettiin sauna ja miehen kanssa vuokrattiin elokuva, josta jaksoin katsoa n. 30min ja nukahdin samantien.

ps. puhelimella olen tehnyt tätä postausta varmaan 2h kun on niin hitsin vaikeeta kaikki! Joten pahoittelut jos kuvat tai tekstit hyppii.

pss. eilen 1.5 juhlittiin meidän 7vuotis päivää, tästä lähtee siis kahdeksas yhteinen vuosi ! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa myös !