keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tämän kevään lämpösin päivä ?

Aamusta aurinko jaksoi jo lämmittää mukavasti, kun lähdin tyttöjen kanssa päiväkotiin äitienpäivä aamupalalle. Mielestäni ihana idea, ja lapsetkin tykkäävät kun on hieman ekstraa tarhapäiville. Isompi neiti J oli huovuttanut ihana pinssin ja pienempi neiti L oli kasvattanut auringon kukantaimia (oli pitänyt vain laittaa pari siementä, mutta L on niin nopea käsistään, että hänen ruukussaan oli neljä alkua hehhe)  jotka täytyykin siirtää pian isompaan ruukkuun, meidän eilen istuttamien orvokkejen seuraksi parvekkeelle. ( jostain syystä ajatukset eivät kulkeneet, enkä ottanut lahjoista kuvaa )


 Iltapäivästä J lähti kummitädin kanssa kaupunkiin shoppailemaan vähän kesävaatteita, oli neiti saanut itse päättää ! Sillä aikaa me vietiin L:n kanssa  neljä pussillista vaatteita ja muuta roinaa kierrätykseen, saatiin vähän lisää kaappi tilaa. Olis huippua jos täälläpäin järjestettäisiin sellaisia "tapahtumia" tms. Että sais antaa vaatteet ym. suoraan niitä tarvitseville ilman välikäsiä.


 Sieltä suunnattiin miehen vanhempien luokse, missä tytöt pääsivät vielä serkkupoiken kanssa leikkimään. Ulkona tuli oltua, ja hyvä niin huomiseksi on luvattu ilmeisesti sadetta taas.





2 kommenttia:

  1. Kiva kun pistit uuden blogin pystyyn! :)

    En oo jaksanut omaa blogia päivitellä nyt yhtään, olis kiva kyllä taas päästä vähän vauhtiin ja kirjotella aina kun ehtii.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa kiva vähän höpistä, ja kun monet kyselleet miksi aikoinaan lopetin.

      Niin sulla on sielä varmasti kädet täynnä töitä muutenkin ;)

      Poista

Kommentoida saa myös !