tiistai 7. toukokuuta 2013

Vaasa-Haukipudas-Oulu-Vaasa

Nyt on jo tiistai ja viikonlopun päivitykset vähän venynyt. Lauantaina lähettin heti aamusta puoli kahdeksan maissa ajelemaan kohti Haukipudasta. Miehen siskon perheineen saivat perheenlisäystä hetki sitten ja me saatiin miehen kanssa kunnia toimia kummeina pienelle E herralle.

Meno- sekä tulomatkat satoivat vettä mutta ei se menoa haitannut, ja oltiin saatu mun työkavereilta vielä lainaan dvd soitin autoon, kyllä kelpas !
 


 


 Ristiäisten jälkeen suunnattiin katsastamaan toista kummipoikaani pientä V:tä ja hänen isosiskoaan ja heti isommat tytöt tulivat toimeen, vaikka aikaa viime näkemisestä on mennyt aivan liian kauan. Iltapalat siellä syötyämme suuntasimme Oulun Edeniin yöksi. Ollaan käyty miehen kanssa oulussa seitsemän vuoden aikana jo moneen otteeseen, mutta nyt vasta oltiin ensimmäistä kertaa hotellissa !



 Hassua että sielä oli vielä jäät meressä!
Mies ilmoitti heti että aikoo mennä aulaan katsomaan lätkää ja minä väsyneenä lupasin jäädä tyttöjä nukuttamaan,  ostin lähikaupasta  pitkästä aikaa lehdenkin. Ajattelin että kerrankin olisi aikaa lukea vaan enpä arvannut että nukuttaminen kesti yli kaksi tuntia enkä loputa tiedä kumpi nukahti ensiksi minä vai L.



Aamusta käytiin Edenissä uimassa ja  J oppi kellumaan ja uimaan selkää parin metrin matkalla, 
olen erittäin ylpeä ! :--)

2 kommenttia:

  1. Kummitäti on myös ylpeä <3 Kiva lukea kuulumisia!! :)

    VastaaPoista
  2. Kuin myös, ja nyt kun tuntuu olevan taas enempi aikaa kirjotellakki niin ihan kiva :)

    VastaaPoista

Kommentoida saa myös !