sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kavereita

Lauantai aamusta suunnattiin laivapuistoon Hennan ja lasten kanssa, missä vierähtikin nopeasti koko aamupäivä. Aurinko paistoi ja ilma oli lämmin. Sitten iski kamala vaatepaniikki, mulla ei ole yhtään kesä vaatteita, asia täytyy korjata ensiviikolla pikapuoliin.




 Puisto on reilun kilometrin päässä meistä ja sinne pyöräilee nopeasti. Tykkään ja varmaan moni muukin tykkää kun puistoa on laajennettu, vielä kun tulis pienemmille lapsille lisää vempaimia niin olis vielä loistavampi paikka !

Päivä unien jälkeen lähdin tyttöjen luokse Miia moikkaamaan missä saatiinki idea lähteä Strampenille istumaan yhdelle. Autolla nopeasti kotiin ja tytöt nukkumaan ja pyörällä kohti rantaa. Muutamamuukin oli saanut saman idean ja ranta oli täynnä. Oli kiva nähdä "vanhoja" tuttuja, 
joita ei ollut taas hetkeen nähnyt !



 Muiden jatkaessa vielä iltaa ( joka oli kuitenkin ilmeisesti jäänyt lyhyeksi ) pyöräilin kotia ajassa 6minuuttia, mitenkä niin inhoan illalla yksin pyöräilyä. Kun olis työ aamusinkin noin nopea polkemaan !

Tänään välipalalla tehtiin raikasta vadelma rahkaa, itsepoimituista vadelmista. Sokerin sijaan makeutimme rahkaa hieman hedelmäsokerilla.


Viikonloppu oli kaikinpuolin mukava, tämän aamuista tapahtumaa lukuunottamatta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa myös !